Facebook

Raivaussahatyöt

  Tarjous/yhteydenottopyyntö

  Toteutetaan kun taimikko on noin metrin mittaista eli uudistamisesta on kulunut 5-7 vuotta. Metsikön myöhemmälle kehitykselle kaikkein merkityksellisin työ, joka kannattaa toteuttaa ajoissa, jolloin työ on helppoa ja edullista. Varhaishoidossa poistetaan kasvatettavien taimien kasvua haittaava lehtipuusto. Arvioimme hoidon tarpeen ja ammattimetsurimme tekee laadukkaan työn.

  Taimikonhoidot alk. 330 e/ha +alv.

  Toteutetaan kun kasvatettava puusto on noin 3-7-metristä, viidestä seitsemään vuoteen varhaishoidon jälkeen. Raivauksessa poistetaan selvästi huonolaatuiset puut ja harvennetaan kasvatettava taimikko oikeaan tiheyteen. Arvioimme hoidon tarpeen ja ammattimetsurimme tekee laadukkaan työn.

  Taimikonhoidot alk. 330 e/ha +alv.

  Puunkorjuuta haittaava risukko ja alikasvospuusto poistetaan ennen varsinaista hakkuuta. Ennakkoraivaus nopeuttaa hakkuuta ja vähentää korjuuvaurioita harvennushakkuissa. Ennakkoraivattu leimikko on myös puunostajille kiinnostava kohde.

  Hinta alk. 180 e/ha +alv.

  Raivaussahatöissä hinta vaihtelee kohteen vaatiman työn mukaan, pyydä tarjous.

  Kustannukset ovat verotuksessa vähennettävää metsätalouden menoa.  Vastaamme tarjouspyyntöön viiden arkipäivän kuluessa.

  Takaisin etusivulle »