Facebook

Omistusjärjestelyt

  Tarjous/yhteydenottopyyntö

  Metsäalan ammattilainen osaa ottaa huomioon metsäomaisuuden erityispiirteet. Kuolemantapauksen jälkeen on vainajan perunkirjoitus pidettävä kolmen kuukauden kuluessa vainajan kuolemasta. Jos perunkirjoituksesta on kulunut pidemmän aikaa ja metsänomistajana on kuolinpesä, niin kuolinpesän purkaminen onnistuu joko suorittamalla suoraan perinnönjako, tai muuttamalla kuolinpesä ensin metsäyhtymäksi. Kuolinpesän purkamisella saavutetaan merkittäviä verotuksellisia etuja.

  Hinta: perunkirjoitus alk. 750 +alv. sekä asiakirjakulut

  Elinaikana suunnitelmallisesti toteutetussa sukupolvenvaihdoksessa on mahdollista huomioida omistajanvaihdoksesta aiheutuvat veroseuraamukset siten, että yllätyksiä ei tule. Metsätilojen sukupolvenvaihdoksiin erikoistunut asiantuntija osaa räätälöidä kuhunkin tapaukseen sopivimman ja kannattavimman tavan suorittaa vahdinvaihto metsätilalla.

  Hinta: kysy kiinteä tarjous.

  Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen toiminta-alueella metsänomistajia palvelevat metsäkiinteistökaupassa ja kiinteistöjen välityksessä Jussi Miekkavaara ja Juha Sydänmaa. He työskentelevät Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV:ssä, joka on metsänhoitoyhdistysten omistuksessa.

  www.metsatilat.fi/jarvi-suomi

  Hinta: välityspalkkio 4 % + alv. tai sopimuksen mukaan

  Kaikille avoin Mhy Keski-Suomen perustama yhteismetsä, joka ottaa vuosittain uusia osakkaita. Yhteismetsän toiminnasta huolehtii hoitokunta, joten omistusmuoto sopii henkilölle, joka haluaa saada vakaata tuottoa vaivattomasti. Yhteismetsään liittymisestä ei tule kuluja.  Vastaamme tarjouspyyntöön viiden arkipäivän kuluessa.

  Takaisin etusivulle »